Lach de toekomst tegemoet met een gezonde snoet!

Jaarlijks organiseren wij vanuit WGC De Hoek een Tandzorgdag waarbij  kinderen tussen 6 jaar en 10 jaar uitgenodigd worden om mee te doen aan een educatief en interactief tandzorgspel. Tijdens het spel leren kinderen heel veel bij over basis mondhygiëne, do's en don'ts. Het spel nodigt de kinderen uit en stimuleert ze om logisch na te denken, te reflecteren naar hun thuissituatie en kennis te delen met elkaar. Deze activiteit wordt jaarlijks georganiseerd en gaat door in de zomermaanden.

 

Als je interesse hebt en je wilt jouw kind inschrijven, klik op de knop hiernaast en vul je gegevens in. Van zodra het project van start gaat, zullen wij jou contacteren.

 

 

Is jouw kind tussen 6 jaar en 10 jaar?

Wil je jouw kind graag inschrijven?

Druk op onderstaande knop en vul jouw gegevens in. 

Wij zullen jou contacteren

Doe je mee met onze kleurwedstrijd

 

Naast het tandzorgspel organiseren wij ook jaarlijks een kleurwedstrijd! Ingekleurde tekeningen belonen wij met een tandzorgpakketje! Daarnaast worden de kleurtekeningen in onze wachtruimte gehangen waar iedereen kan genieten van onze creatieve talenten.

 

Klik hier om tekening de downloaden of vraag eentje aan het onthaal!

 Klik hier om een tandzorgkalender te downloaden. Deze kalender kan een hulpmiddeltje zijn om tandpoetsmomentjes leuk te houden! Je kan hierbij werken met stempeltjes of stickers.